Etsi aukioloaikaa
esim. alepa pasila

Tietoja aukioloajat.com sivusta

Yleistä tietoa
Aukioloajat.com on alkuvuodesta 2007 perustettu sivu jolta löydät suomen kauppojen, virastojen, ravintoloiden ja muiden palveluiden aukioloajat sekä yhteystiedot karttoineen.

Kysymyksiä ja muuta aiheeseen liittyvää voit tiedustella palautelomakkeella. Jos palaute koskee tiettyä kauppaa, muista ilmoittaa lomakkeessa mitä kauppaa palaute koskee. Mikäli sinulla on kysyttävää jätäthän myös yhteystietosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä. Huomioithan kuitenkin ettemme käsittele suoraan kaupoille suunnattuja palautteita, emmekä välitä niitä eteenpäin. Palautteen tulee koskea ainoastaan Aukioloajat.com sivun toimintaa.

Sivu toimii mainosrahoitteisesti. Mainonnan tuottaa Google.
Tilastot
Aukioloajat.com sivulta löytyy tällä hetkellä yli 15 000 kaupan aukioloajat ja yhteystiedot ympäri suomea. Sivustollamme vierailee yli 300 000 uniikkia kävijää kuukausittain ja sivulatauksia kertyy samalla noin miljoona. Kauppoja on kommentoitu yli 12 000 kertaa.
Mistä kauppojen aukioloajat ovat peräisin?
Aukioloajat ovat sivuston käyttäjien ja ylläpitäjien lisäämiä. Tietoja tai lähdettä ei juurikaan tarkasteta eikä aukioloajat.com vastaa näiden tietojen väärinkäytöksestä, oikeellisuudesta tai julkaisukelpoisuudesta. Kauppojen tietoja on kenellä tahansa mahdollisuus lisätä tai muuttaa. Aukioloajat.com pitää itsellään oikeuden lisätä, muuttaa tai poistaa näitä tietoja tarvittaessa. Aukioloajat.com pitää itsellään oikeuden myös käyttää näitä tietoja haluamallaan tavalla.